AMstudio logo AMstudio Interieurarchitectuur

Expertise

- arienne_matser.jpg

Ariënne Matser

Interieurarchitect

Mijn mooie vak zorgt ervoor dat ik bruis van de energie. Mijn roots liggen in Wageningen, ik ben daar geboren tussen de design meubels en werk (Matser) er nog altijd regelmatig, ook vanaf NU met mijn studio. Alweer meer dan 28 jaar heb ik professionele ervaring waarvan ruim 12 jaar met mijn eigen studio.
Voor de start van mijn zelfstandige onderneming heb ik 14 jaar lang leiding gegeven aan de interieurafdeling van Architectuurstudio Herman Hertzberger (AHH). Ik kreeg daardoor de kans om te werken aan nationale en internationale, prijswinnende projecten. Die ervaring heeft zeker mede mijn eigen vakkundige stijl gevormd.
Het overlijden van mijn man en grote inspirator de ontwerper Marcel Stappers (†2015) heeft mij nog bewuster gemaakt hoe belangrijk het is om in een ontspanning gevend interieur van het leven te kunnen genieten.

Inspiratie Ontspanning Referentie, belangrijke woorden voor mijn passie maar ook voor het doel: "jezelf te kunnen zijn in een inspirerende nieuwe omgeving".

AMstudio

Is de bundeling van mijn werk als interieurarchitect, AMstudio is puur.
Bij Ariënne Matser horen durf, passie, plezier, flexibiliteit en misschien een beetje eigenwijsheid. En dat zie je precies terug in de aanpak van AMstudio. Of het nu om een groot interieurproject (verbouw of renovatie) gaat of om een belangrijk product, de kleuren of het licht binnen het interieur; alles wordt met de grootste intentie en professionaliteit gedaan. Met aandacht voor de opdracht. En dus minstens zoveel aandacht voor de opdrachtgever. Want een ontwerp is pas geslaagd als het door de gebruiker als eigen voelt, als er plekken ontstaan waar iets kan gebeuren.
Download het AMagazine

Werkwijze

Iedere interieurvraag is uniek en persoonlijk, het maakt niet uit welke vraag er wordt gesteld als het maar gelinkt is aan mijn passie, interieur. Omdat ik het belangrijk vind dat er een wederzijdse klik is om tot het beste resultaat te komen, is er altijd een eerste gesprek. In dit oriënterende gesprek maken we kennis met elkaar en worden de wensen en eisen geïnventariseerd. Op basis van dit gesprek wordt een plan van aanpak gemaakt en stel ik een offerte op van de beoogde werkzaamheden, zodat je voordat we werkelijk aan de slag gaan, weet waar je aan toe bent.

Disciplines:

Interieurontwerp
Verbouwing en/of renovatie van uw woning
Lichtontwerp
Kleur- en materiaaladvies
Persoonlijk interieur coach
Meubelontwerp
Inrichtingadvies
Esthetische bouwbegeleiding
Meer..

Projecten